Home | Nieuws | PEC Zwolle X Presteer Online
a

PEC Zwolle X Presteer Online

Presteer Online kan vol trots vertellen over de samenwerking met PEC Zwolle. Het is een geweldige ervaring om onze expertise op het gebied van websites, webshops en e-commerce te kunnen delen via zo’n iconische voetbalclub.

We hebben altijd al een passie gehad voor sport en voetbal in het bijzonder, dus de mogelijkheid om PEC Zwolle te ondersteunen en onze naam te verbinden aan deze club is voor ons heel bijzonder. Als officiƫle sponsor van de club hebben we nu de kans om onze betrokkenheid te vergroten en onze zakelijke relaties verder uit te breiden.

De Business Seat van Presteer Online biedt niet alleen de perfecte gelegenheid om wedstrijden van dichtbij te bekijken en te genieten van de sfeer in het stadion, maar ook om ons bedrijf te promoten en nieuwe klanten te ontmoeten. Bovendien biedt de Business Seat ons toegang tot exclusieve evenementen en netwerkmogelijkheden, wat ons in staat stelt om ons zakelijke netwerk verder uit te breiden.

We zijn er trots op om deel uit te maken van de PEC Zwolle-familie en we kijken uit naar de verdere ontwikkeling van deze samenwerking. We zijn vastbesloten om onze expertise op het gebied van online marketing in te zetten om PEC Zwolle te helpen hun online aanwezigheid te versterken en hun fans beter te bereiken. Samen hopen we op mooie successen in de toekomst.